Over ons

Ontstaan van Tierelantijdjes

Na een volledige renovatie van ons jaren ’60 huis in Purmerend, bleek het inrichten met ‘herinneringen uit onze jeugd’ een schot in de roos. Meubels en woonaccessoires uit die tijd sloten verrassend goed aan bij ons persoonlijke woongenot.

Samen delen we de liefde voor klassieke eenvoud, patina en nostalgie.

Wij snuffelen dan ook regelmatig ergens in Nederland rond in een vintagewinkel of op een vlooienmarkt. Op zoek naar nét dat accessoire dat beleving geeft aan je interieur. 

 

 

De naam

We zijn over the moon dat we met ‘Tierelantijdjes’ een manier hebben gevonden om al dat moois met anderen te delen! Die naam ontstond eind augustus 2018 na een middag stevig brainstormen onder het genot van vele mokken thee & cappuccino.

Hans, Suzanne en haar dochter wilden graag dat onze drive voor het creëren van woongenot in een naam kon worden uitgedrukt. Dat bleek niet zo eenvoudig … totdat die middag Suus’ creatieve geest ineens ‘tierelantijntjes!’ uitriep en haar dochter direct de link naar ‘Tierelantijdjes’ maakte. Tijd bleek een onmisbare factor in het label dat we aan onze activiteiten wilden hangen.

 

Onze winkel was geboren!

 

Profielfoto van Hans en Suzanne voor Tierelantijdjes