Op de markt en in de winkel

Wat er in 5 jaar kan veranderen …

• Vanaf het begin van Tierelantijdjes in augustus 2018 stonden wij tot begin 2022 bijna maandelijks op één van de vele markten in Nederland.

De IJ-hallen vlooienmarkt werden met stip onze favoriet!!

 

• Van september 2022 tot augustus 2023 waren we de gelukkige huurders van een prachtige locatie van Kalversteeg 1, in het winkelcentrum van onze woonplaats! Helaas moesten we eerder dan verwacht vertrekken door keuzes van het Gemeentebestuur.

 

• Door chronisch tekort aan betaalbare werk-/winkelruimte in de Gemeente Purmerend zijn we vanaf augustus weer volledig online door gegaan. Renoveren van meubels en herinrichten van de webwinkel was twee maanden onze vaste dagindeling.

 

• Begin oktober kregen we een verrassend bericht van Birgitte, onze styliste en interieurspecialiste van Binnenzinnig – Ze was enthousiast geworden na een bezichtiging van een voormalig schoolgebouw in Utrecht-stad. Na het zien van foto’s en haar voorstel om sámen door te gaan, hadden we direct een klik. De rest ging snel: op 10 oktober kregen we de sleutel en konden Hans, Suzanne en Birgitte een dubbel schoollokaal met onze items gaan vullen!

 

• Binnenzinnig en Tierelantijdjes brengen vanaf 11 november 2023 hun assortiment samen onder in één ruimte.

Adres: Noordse Parklaan 4 in Utrecht

Ingang via het schoolplein aan de Lagenoord 26.

 

Openingsdagen Tierelantijdjes: vrijdag en zaterdag van 12 – 17 uur.

Andere dagen op afspraak. 

Vlooienmarkt IJ-hallen febr 2022